Companii

Şeful Hilton Sibiu: Suntem optimişti, am bugetat afaceri mai mari cu 8-10%

Şeful Hilton Sibiu: Suntem optimişti, am bugetat...

Autor: Mirabela Tiron

28.01.2015, 00:07 704

Nicolae Aron, directorul general al hotelului de cinci stele Hilton din Sibiu, singura unitate cu această clasificare din oraş, spune că anul trecut afacerile hotelului au crescut cu 10%, cât a fost bugetat, iar în 2015 vede un avans similar al vânzărilor.

Acesta este unul dintre puţinele hoteluri de pe piaţa locală controlate de antreprenori români care operează sub un brand in­ter­naţional.

„Gradul mediu de ocupare al hotelului a fost de 69% anul trecut. Tariful mediu a crescut cu doi euro pe cameră în 2014“, a declarat pentru ZF Nicolae Aron.

Hotelul Hilton din Sibiu a avut în anul 2013 o cifră de afaceri de 14,5 milioane de lei (circa 3,3  milioane de euro), la un număr de 121 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. În 2009, hotelul, deţinut de omul de afaceri din Sibiu Nicolae Minea, a fost afiliat la lanţul internaţional Hilton, în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro în modernizare.  Hotelul are o capacitate de cazare de 115 camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO