Companii

Snack Attack le-a vândut unor cehi fabrica de la Baloteşti

Snack Attack a vândut fabrica de la Baloteşti unui producător ceh de sandviciuri

Snack Attack, companie aflată în insolvenţă din 2009, a investit 2,5 mil. euro în fabrica de la Baloteşti

Autor: Cristina Roşca

30.08.2012, 00:01 1752

Snack Attack, companie care deţine activităţi atât în pro­ducţia de panificaţie, cât şi în retailul de restaurante, a vândut fabrica pe care o deţinea la Baloteşti, judeţul Ilfov, ce­hilor de la Fresh Crocodille Company, companie care acti­vează pe segmentul producţiei şi distribuţiei de san­d­vi­ciuri pe mai multe pieţe europene, potrivit surselor din piaţă. Până la închiderea ediţiei reprezentanţii celor două părţi nu au răspuns solicitării ZF privind această tranzacţie.

"Snack Attack a vândut fabrica cehilor pentru că în această perioadă compania trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi dacă nu ar fi vândut, ar fi fost forţaţi să închidă", spune o sursă din piaţă.O altă sursă spune că cehii au cumpărat doar fabrica, lanţul de 12 restau­ran­te fiind disputat de mai mulţi po­ten­ţiali cumpărători. Snack Attack, companie care a intrat în in­solvenţă în 2009, a investit în această unitate de producţie 2,5 mil. euro. După in­trarea în insolvenţă afacerile com­pa­niei au ajuns la mai puţin de jumătate în patru ani, de la 30,64 mil. lei (8,3 mil. euro) în 2008 la 16,18 mil. lei (3,8 mil. euro) anul trecut.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO