Companii

Starbucks redeschide cafeneaua din Bucureşti Mall şi se poziţionează aproape de H&M

Autor: Cristina Rosca

23.01.2011, 23:35 44

Compania Marinopoulos Coffee Company, operatorul cafenelelorStarbucks pe piaţa locală, a redeschis cafeneaua Starbucks dinBucureşti Mall, după ce a investit circa 300.000 de euro înamenajare. Compania a închis cafeneaua pe care o deţinea iniţial înacest centru comercial pentru a o redeschide în alt spaţiu, pe douăetaje şi pe o suprafaţă mai mare, de 360 de metri pătraţi. Nouacafenea, cea mai mare a grupului pe piaţa locală, oferă 145 delocuri, cărora li se adaugă vara altele în aer liber.

Cafeneaua este poziţionată în apropiere de magazinul H&M ceurmează a se deschide în primăvară. Pe piaţa locală există înprezent opt cafenele Starbucks, dintre care şase în capitală şicâte una în Cluj şi Timişoara. Compania Marinopoulos Coffee Companynu a depus bilanţul pe 2009 la Ministerul de Finanţe, însă potrivitunor estimări anterioare ale ZF, compania a obţinut în 2009 afaceride circa 2,8 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO