Companii

Starbucks redeschide cafeneaua din Bucureşti Mall şi se poziţionează aproape de H&M

Autor: Cristina Rosca

23.01.2011, 23:35 44

Compania Marinopoulos Coffee Company, operatorul cafenelelorStarbucks pe piaţa locală, a redeschis cafeneaua Starbucks dinBucureşti Mall, după ce a investit circa 300.000 de euro înamenajare. Compania a închis cafeneaua pe care o deţinea iniţial înacest centru comercial pentru a o redeschide în alt spaţiu, pe douăetaje şi pe o suprafaţă mai mare, de 360 de metri pătraţi. Nouacafenea, cea mai mare a grupului pe piaţa locală, oferă 145 delocuri, cărora li se adaugă vara altele în aer liber.

Cafeneaua este poziţionată în apropiere de magazinul H&M ceurmează a se deschide în primăvară. Pe piaţa locală există înprezent opt cafenele Starbucks, dintre care şase în capitală şicâte una în Cluj şi Timişoara. Compania Marinopoulos Coffee Companynu a depus bilanţul pe 2009 la Ministerul de Finanţe, însă potrivitunor estimări anterioare ale ZF, compania a obţinut în 2009 afaceride circa 2,8 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO