Companii

Tarom oferă două bilete de avion prin tragere la sorţi călătorilor care zboară spre Istanbul

Tarom oferă două bilete de avion prin tragere la sorţi...

Autor: Mirabela Tiron

26.06.2012, 14:00 219

Pasagerii care călătoresc cu Tarom în sezonul de vară pe destinaţia Istanbul vor putea intra în tragerea la sorţi pentru câştigarea a două bilete de avion, dus - întors, către orice destinaţie europeană operată de compania aeriană. Copiii vor primi câte o minge cu autograful marelui sportiv Gheorghe Hagi.

"Tarom doreşte să răsplătească fidelitatea celor care călătoresc frecvent la Istanbul, oferindu-le posibilitatea de a câştiga două bilete de avion către o destinaţie europeană proprie. Pasagerii care au călătorit dus-întors cu Tarom, în sezonul de vară 2012, de cel puţin două ori la Istanbul, pot trimite până pe 27 octombrie 2012, copiile cărţilor de îmbarcare sau a biletele de avion la adresa de e-mail comunicare@tarom.ro şi vor intra automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea a două bilete de avion pe oricare dintre destinaţiile europene operate de companie".

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 31 octombrie 2012.

Compania Tarom operează 13 zboruri săptămânale între Bucureşti şi Istanbul în sezonul de vară 2012, un zbor pe zi sâmbăta si câte 2 zboruri pe zi în celelalte zile ale săptămânii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO