Companii

Taxiurile din zona Aeroportului "Henri Coandă", verificate de Poliţia Rutieră

Autor: Mediafax

30.08.2012, 15:08 286

Toate taxiurile din zona Aeroportului "Henri Coandă" au fost verificate, joi, de poliţişti şi de lucrători ai altor instituţii, acţiunea vizând, în principal, combaterea pirateriei şi a cazurilor de înşelare a clienţilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Române.

Poliţiştii i-au căutat, astfel, pe taximetriştii care folosesc aşa-zisele "maimuţe", adică dispozitive artizanale ce fac ca aparatele de taxat să înregistreze sume mai mari decât cele conforme cu tariful practicat.

Cu acelaşi prilej, a fost verificată starea tehnică a maşinilor, potrivit aceloraşi surse.

Controalele au fost efectuate de echipaje din Direcţia Poliţiei Rutiere, Poliţia Transporturi, Autoritatea Rutieră Română (ARR), Registrul Auto Român (RAR), Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov şi Protecţia Consumatorului.

Acţiunea de joi vine la două săptămâni după ce o tânără japoneză a fost acostată în Aeroportul "Henri Coandă", urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca, unde a fost tâlhărit şi ucisă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels