Companii

TenarisSilcotub, unul dintre cei mai mari ju­că­­tori din industria siderur­gică, oferă 225 de burse elevilor din şase licee tehnice partenere din Sălaj, Călăraşi şi Câmpina, în anul şcolar 2022-2023

TenarisSilcotub, unul dintre cei mai mari ju­că­­tori...

Autor: Roxana Rosu

21.12.2022, 11:30 106

TenarisSilcotub, unul dintre cei mai mari ju­că­­tori din industria siderur­gică, oferă, în anul şcolar 2022-2023, un număr de 225 de burse elevilor din şase licee tehnice partenere din Sălaj, Călăraşi şi Câmpina.

„Bursa Roberto Rocca pentru liceeni este unul dintre programele pe care compania le desfăşoară în colaborare cu instituţiile de învăţământ partenere. Obiectivul nostru este să susţinem elevii care studiază discipline tehnice şi sperăm să folosească bursa primită pentru a se dezvolta atât profesional, cât şi personal’’, a declarat Codruţa Hodrea, Manager Relaţia cu Comunitatea, TenarisSilcotub.

Recent, Mihaela Popescu, preşe­din­tele TenarisSilcotub, a declarat pentru ZF că din păcate criza forţei de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă compania, recrutarea specialiştilor fiind din ce în ce mai dificilă, însă importul de forţă de muncă nu este o opţiune.

“Impactul acestui program în cadrul liceului nostru este unul pozitiv. Elevii s-au mobilizat, fiind motivaţi de această oportunitate de a le fi recunoscute rezultatele şi de a fi susţinuţi în dezvoltarea lor”, a spus Liliana Cîmpan, director al unui liceu partener.

Elevii care au primit burse spun că folosesc bani pentru a cumpăra cărţi, laptopuri sau pentru meditaţii.

TenarisSilcotub susţine învăţământul tehnic prin proiecte direcţionate către elevi, profesori, infrastructură şi cunoştinţe tehnice.

Compania, parte a grupului Tenaris, are o echipă de 1.900 de angajaţi în fabricile din Zalău, Călăraşi şi Câmpina.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO