Companii

Tichetele de masă electronice de la Edenred intră în reţeaua de magazine Ana şi Cornel

Tichetele de masă electronice de la Edenred intră în...

Autor: Mediafax

01.11.2016, 10:40 309

Începând cu luna octombrie, angajaţii care primesc tichete de masă electronice emise de Edenred pot plăti cu cardurile Ticket Restaurant în cele peste o sută de magazine „Ana şi Cornel”.

Pe lângă cardul Ticket Restaurant, în cadrul magazinelor „Ana şi Cornel” sunt acceptate la plată încă din 2011 şi alte instrumente emise de Edenred România. „Ana şi Cornel” este o companie românească cu activitate în domeniul producţiei de preparate din carne, produsele companiei fiind comercializate într-o reţea de peste 100 de magazine proprii. În ultimii 5 ani, compania „Ana şi Cornel” s-a menţinut în top 3 al celor mai importante companii din industria cărnii din Romania.

Lansate în România în octombrie 2015, tichetele de masă electronice beneficiază de aceleaşi facilităţi şi reglementări fiscale ca şi tichetele clasice, pe hârtie. Printre avantajele utilizării cardurilor de masă sunt rapiditatea şi flexibilitatea în utilizare, specifice unui instrument de plată modern. Până în prezent, Edenred a emis deja carduri de masă Ticket Restaurant pentru peste 180.000 de salariaţi din toată ţara.

Cardurile de masă Ticket Restaurant de la Edenred sunt acceptate în peste 7000 de unităţi la nivel naţional. Grupul Edenred are la nivel internaţional 26 de milioane de utilizatori ai cardurilor emise şi un volum emis de peste 18,3 miliarde de euro anual la nivel mondial, din care 65% în format electronic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO