Companii

Un fost director adjunct al Mechel Târgovişte a preluat luni conducerea combinatului

Autor: Mediafax

07.12.2010, 23:48 143

Un fost director general adjunct al Mechel Târgovişte (COS),Vladimir Gofman, a fost numit la conducerea combinatuluisiderurgic, în urma demisiei lui Andrei Osipov. Osipov a demisionatluni din funcţia de director general al Mechel Târgovişte, se aratăîntr-un comunicat al combinatului transmis Bursei de ValoriBucureşti.

Gofman a fost director general adjunct la Mechel Târgovişte întrefebruarie 2005 şi mai 2008. Combinatul siderurgic este controlat deproducătorul rus de oţel Mechel, prin subsidiara MechelInternational Holdings, cu 86,6% din acţiuni. Grupul rus mai deţineîn România combinatele Mechel Câmpia-Turzii, Ductil Steel Buzău,Laminorul Brăila şi Oţelu Roşu. Cele mai recente tranzacţii cuacţiunile combinatului au avut loc la BVB la 4 noiembrie, la preţulde 2,45 lei/ unitate, în urcare cu 4,26% faţă de referinţă, cotaţiela care capitalizarea combinatului este de 168,6 milioane lei.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO