Companii

Un presedinte de banca vinde biciclete de 5.000 de euro. Cum comentati?

Un presedinte de banca vinde biciclete de 5.000 de euro. Cum comentati?
25.03.2010, 23:05 97

Emilian Bituleanu, presedintele Libra Bank, o banca dedimensiuni mici, va aduce in Romania biciclete al caror pret poateajunge pana la 22.000 lei (5.400 euro), prin intermediul companiei"Mos Ion Roata", detinuta de el alaturi de sotia sa.

"Ne-am propus pentru anul acesta sa aducem pe piata circa 500 debiciclete din aproape toata gama Felt Bicycles", spunreprezentantii companiei detinuta de familia Bituleanu.

Bicicletele vor avea preturi cuprinse intre 1.100 de lei (270euro) si 22.000 lei (5.400 euro), iar investitia initiala inamenajarea showroomului din Capitala va fi de circa 100.000 deeuro.

"Acest spatiu de desfacere cuprinde si o cafenea, iar intentiaeste de a fi si un punct de plecare in scurte iesiri ciclistepentru familiile din Bucuresti". Cei doi antreprenori iau in calculsi extinderea retelei de magazine in mai multe orase din tara, darsi distributia catre dealeri.

Emilian Bituleanu, in varsta de 49 de ani, lucreaza in cadrulLibra Bank din 2004, cand a fost instalat in functia devicepresedinte. Inainte, el a mai fost vicepresedinte al FinansBank si director adjunct al gestiunii creditelor la Bancorex.

Libra Bank, controlata de fondul de investitii Broadhurst, esteo banca specializata pe finantarea IMM-urilor si a profesiilorliberale, aflata pe pozitia 30 in topul celor mai mari banci dinRomania dupa valoarea activelor, cu o cota de piata de 0,2%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO