Companii

Un tânăr de 27 de ani şi-a făcut restaurant mediteranean şi boutique hotel

Un tânăr de 27 de ani şi-a făcut restaurant mediteranean şi boutique hotel

Autor: Cristina Roşca

12.02.2012, 18:13 3222

Ionuţ Serban (27 de ani) a investit 200.000 de euro în deschiderea restaurantului cu specific mediteranean Bistro Pastis, aflat la parterul boutique hotelului Decebal, pe care îl deţine.

"Am investit foarte mult în acest proiect. El a plecat de la construcţia clădirii în care este adăpostit Bistro Pastis, proces care a început în 2008 şi s-a finalizat în 2009 şi a însemnat o investiţie iniţială de 500.000 euro. Efectiv doar Bistro Pastis a cumulat o investitie de 200.000 euro," spune Ionuţ Serban.

În clădirea care găzduieşte restaurantul există boutique hotelul Decebal, care are 10 camere, un salon de evenimente private şi conferinţe. Bistroul Pastis, care are o capacitate de 60 de locuri, nu este singurul business din domeniu al omului de afaceri.

"Am pornit cu locaţia din bulevardul Decebal, un restaurant cu specific românesc de 120 locuri, iar atunci când am simţit cerere pentru acest tip de serviciu am continuat cu boutique hotelul Decebal ce adăposteşte Bistroul Pastis. Vom continua dezvoltarea cu alte locaţii, în funcţie şi de cerinţele clienţilor noştri," spune el fără a oferi detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO