ZF 24

Gardiner & Theobald: Investitorii vor pierde foarte multi bani din imobiliare

10.11.2008, 19:15 46

O serie de dezvoltatori imobiliari, care s-au bazat pe faptul ca apartamentele din proiectele rezidentiale ar putea fi preluate de catre investitori sau care au cumparat terenuri la preturi ridicate in zone fara infrastructura vor pierde sume importante de bani, apreciaza Mark Rea, director regional al firmei de project management Gardiner & Theobald, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profil.

"In ultimele trei-patru saptamani am vazut numerosi dezvoltatori revizuindu-si planurile. Au cumparat terenuri la preturi ridicole, agentii le spun ca nu vor vinde apartamentele si spera ca bancile sa le acorde in continuare sprijin. Multi vor incerca sa inghete proiectele. Sa speram ca nu vor fi nevoiti sa vanda. Unii investitori vor pierde multi bani in urmatoarea perioada", apreciaza Rea.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri a inregistrat Gardiner & Theobald anul trecut si cum va evolua in continuare piata imobiliara din Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO