Companii

Vanzari cu 25% mai mari pentru producatorul Tuborg

05.04.2007, 19:12 18

Compania URBB, care produce sub licenta marcile Tuborg si Carlsberg, a inregistrat o crestere de 36% a volumului de vanzari in luna martie, fata de acceasi perioada a anului trecut.
In primul trimestru al acestui an vanzarile companiei au avansat cu 25%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit informatiilor companiei.
"Faptul ca am inregistrat aceste cresteri in luni atipice pentru piata berii
ne determina sa credem ca estimarile noastre initiale privind rezultatele companiei pentru 2007 vor fi depasite", a declarat Shachar Shaine, presedintele URBB.
Initial, compania estimase o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 30% in acest an, in contextul in care anul trecut grupul de firme URBB a ajuns la afaceri de circa 100 mil. euro, potrivit unor estimari bazate pe ritmul de crestere anuntat de companie.
Producatorul Tuborg aloca in acest an 20 mil. dolari din programul de investitii de 50 mil. dolari anuntat pe termen mediu. Aceasta investitie va asigura cresterea capacitatii de productie a fabricii la 2 milioane de hectolitri, pana la finalul anului 2007.
Portofoliul companiei cuprinde marcile internationale de bere Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness si Kilkenny. Numarul angajatilor companiei URBB depaseste 900 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO