Companii

Vivo Food Bar, un business dezvoltat de patru antreprenori români, deschide cel de-al treilea restaurant specializat în burgeri, AFI Park

Vivo Food Bar, un business dezvoltat de patru...

Autor: Roxana Rosu

29.01.2018, 10:20 894

Vivo Food Bar, un business local dezvoltat de patru antreprenori români, deschide cel de-al treilea restaurant specializat în burgeri al reţelei, în complexul de birouri AFI Park, după cel deschis în 2014 la Iaşi şi cel din Bucureşti, inaugurat în urmă cu trei ani, în zona Calea Floreasca.

Restaurantele au fost deschise de  Mircea şi Bogdan Panache, Bogdan Zaharescu si Ştefan Georgescu, conceptul fiind de restaurant gourmet care se adresează tuturor iubitorilor de burgeri.

 

oua unitate este amplasată la parterul clădirii numărul 5, într-un spaţiu cu o suprafaţă totală de 317 mp. Spaţiile din clădirile de birouri AFI Park 4&5 sunt deja închiriate de companiile Cameron, Telus, VeeAM, Schlumberger, SecureWorks, XPERI şi Fotonation.

„Serviciile personale, în special cele de food şi de întreţinere prin sport, au o pondere din ce în ce mai mare în cadrul proiectelor de birouri şi estimăm că acest trend se va amplifica, în următorii trei ani, pe măsură ce se vor da în folosinţă centrele mari de birouri anunţate”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

El a adăugat că primele astfel de iniţiative, de închiriere a spaţiilor de operare a unor servicii destinate corporatiştilor chiar în incinta clădirilor de birouri au apărut în zona  Centru-Nord a Capitalei, în proiectele mari din Pipera, Barbu-Văcărescu şi Floreasca.

 Acum însă acest concept a fost îmbrăţişat de către dezvoltatori la toate proiectele mari de birouri în curs de inaugurare, precum sunt cele din zona Centru-Vest, Orhideea-Cotroceni-Politehnică-Vladimirescu sau din zona  Centru-Est Unirii-Timpuri Noi.

”Ne aşteptăm ca fiecare clădire de birouri mare, cu o suprafaţă de peste 20.000 mp să aibă spaţii de servicii în  incintă si din ce in ce mai mulţi chiriaşi să ţină cont la alegerea noului sediu şi de serviciile pe care angajaţii le găsesc la locul de muncă”.

AFI Park este un complex cu cinci clădiri de birouri de clasă A, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 71.000 mp, construit lângă centrul comercial cu acelaşi nume din Bucureşti. Ultima fază, AFI Park 4&5 a fost dată în folosinţă anul trecut şi are 48.000 mp şi suprafaţa totală construită şi 32.000 mp suprafaţă închiriabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO