Companii

Vola.ro a încheiat un parteneriat cu platforma infoturism.ro

Vola.ro a încheiat un parteneriat cu platforma...

Autor: Mirabela Tiron

19.06.2012, 13:57 307

Cea mai mare agenţie online de turism din Româna, Vola.ro, a semnat un parteneriat cu portalul infoturism.ro.

Lunar, cel mai vizitat portal de turism românesc este accesat de peste 500.000 de turişti interesaţi de planificarea unei vacanţe, aceştia având prin acest parteneriat acces la platforma de rezervări bilete de avion Vola.ro. În urma parteneriatului, Vola.ro estimează o creştere cu 5% a vânzărilor biletelor de avion în următoarele două luni, potrivit oficialilor companiei.

"Acest modul este în dezvoltare de câteva luni şi considerăm că am ajuns la perfecţionarea lui prin integrarea întregii experienţe de până acum. Ne aşteptăm ca aceasta să fie prima colaborare ce foloseşte noua platformă de afiliere whitelabel şi suntem convinşi că vom încheia parteneriate şi cu alte site-uri importante din România", a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Colaborarea implică o integrare a tehnologiei de căutare şi rezervare Vola.ro pe site-ul partenerului. Clienţii vor putea astfel efectua rezervări pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fără costuri suplimentare.

Portalul Infoturism.ro are peste 100.000 oferte de vacanţă şi 400 de agenţii de turism membre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO