Companii

Wolf Theiss a asistat un sindicat de bănci cu privire la acordarea unei facilităţi de credit de 410 milioane euro către Iulius Group în scopul refinanţării a patru centre comerciale

Wolf Theiss a asistat un sindicat de bănci cu privire la...

Autor: Roxana Rosu

13.09.2022, 09:17 86

Wolf Theiss a acţionat în calitate de consilier juridic pentru sindicatul de bănci format din Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română, OTP Bank Nyrt, OTP Bank România şi Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien AG, în legătură cu o facilitate de credit de 410 milioane de euro acordată Iulius Group.

Dezvoltatorul va folosi împrumutul pentru a susţine planurile de investiţii pe termen lung şi pentru a-şi refinanţa reţeaua naţională de centre comerciale regionale Iulius Mall, situate în Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava şi Timişoara.

"Suntem foarte încântaţi că cele cinci bănci implicate s-au bazat pe expertiza Wolf Theiss. Le suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o de a coordona şi a contribui la încheierea cu succes a celei mai mari facilităţi de credit acordată în segmentul centrelor comerciale în România", a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar şi Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO