Companii

ZF pregăteşte anuarul celor mai importanţi 1.000 de oameni din business

Ediţia de anul trecut a prezentat portrete şi biografii pentru 1.000 de executivi de top şi antreprenori.

Ediţia de anul trecut a prezentat portrete şi biografii pentru 1.000 de executivi de top şi antreprenori.

Autor: Adelina Mihai

10.09.2014, 00:03 151

Ziarul Financiar lansează în această toamnă cea de-a şaptea ediţie a anuarului „Who’s Who in Business. Cei mai im­portanţi 1.000 de oameni din business“, anuarul care pre­zintă profilul celor mai importanţi manageri din toate sec­toarele economiei.

Ce vârstă, studii, MBA-uri sau joburi anterioare au avut cei care dictează po­li­ti­cile în business, dar şi ce mă­suri propun aceştia pen­tru îm­bu­nătăţirea situaţiei eco­nomice din România sunt doar câteva dintre între­bă­rile la care ediţia din acest an a anuarului va răspunde.

Produsul ZF va fi dis­ponibil atât în ediţie print, cât şi online şi este re­zul­tatul unei ample cer­ce­tări care are la bază centra­li­zarea chestio­narelor aplicate în com­paniile aflate în topul celor mai mari jucători din fiecare sector al economiei.

Pe lângă prezentarea portretelor şi a biografiilor de executivi de top, ediţia din acest an va aduce în plus şi o serie de interviuri şi analize pe teme de business care vor prezenta previziunile executivilor de top privind evoluţia economiei româneşti, dar şi cea a businessurilor pe care le conduc.

„Who’s who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni  din business“ este un instrument util atât pentru managerii care vor să vadă, de exemplu, cum au ajuns exe­cu­tivii din companiile  concurente în poziţiile respective, cât şi pentru headhunterii sau consultanţii care au nevoie de o ima­gine globală asupra managementului din businessul ro­mânesc.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO