Companii

ZF Who’s who in business România. Astăzi, Angelo Zuccala, general manager al Crowne Plaza

ZF Who’s who in business România. Astăzi, Angelo...
24.09.2015, 00:03 297

Ziarul Financiar a început o serie de articole care prezintă poveştile celor mai importanţi 1.000 de oameni din mediul de afaceri din România prin prisma afacerilor pe care le conduc, a evoluţiei profesionale şi a studiilor absolvite. Articolele sunt realizate pe baza informaţiilor care stau la baza celei de-a opta ediţii a anuarului ZF "Who's who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business", care va apărea pe piaţă în această toamnă.

Angelo Zuccala a fost numit în acest an la conducerea hotelului de patru stele Crowne Plaza din Bucureşti, deţinut şi operat de ANA Hotels în regim de franciză cu Intercontinental.

El are o experienţă de aproape 20 de ani în industria ospitalităţii, ultimii 12 ani fiind petrecuţi în cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat în vânzări, food&beverages şi în managementul operaţiunilor.

Prima sa poziţie de senior management în cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, unde a condus departamentul de vânzări, evenimente şi banqueting.

În 2008, Angelo a preluat o poziţie de conducere în departamentul Food & Beverage în cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino din Egypt, după care în 2009 a revenit în Europa în calitate de director al Hotelului Intercontinental din Malta, un hotel cu 451 de camere, 11 restaurante şi baruri şi peste 5.000 mp de săli de evenimente. Din mai 2012, Angelo a deţinut poziţia de executive assistant manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO