Constructii & Imobiliare

Casa de avocatură Filip & Company asistă dezvoltatorul rezidenţial Alesonor la încheierea unui parteneriat cu Verita International School pentru dezvoltarea celui de-al doilea campus Verita din România

Ioana Roman, partener şi coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company

Ioana Roman, partener şi coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

03.08.2023, 12:57 167

Echipa Filip & Company asistă Alesonor, companie cu o experienţă de peste 20 ani în dezvoltarea comunităţilor sustenabile din România, la încheierea parteneriatului cu Verita International School & Kindergarten pentru a dezvolta cel de-al doilea campus Verita din România, în suburbia Amber Forest situată în zona Tunari din nordul Capitalei.

Parteneriatul îşi propune să creeze un mediu educaţional şi rezidenţial remarcabil pentru familii.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Ioana Roman (partener) şi i-a inclus pe Mihaela Ispas (counsel) şi Ionuţ Blidar (associate).

“Acest parteneriat aduce în România un standard internaţional în ceea ce priveşte calitatea educaţiei şi locuinţelor, încurajând dezvoltarea unei comunităţi sustenabile şi armonioase.”, a spus Ioana Roman, partener şi coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company.

Campusul Verita din Amber Forest va fi dezvoltat în două etape, cuprinzând 15.000 metri pătraţi. Cu doar 20% din suprafaţa terenului dedicată construcţiei, majoritatea spaţiului va fi rezervată terenurilor de sport, parcurilor şi zonelor verzi, urmând principiile de dezvoltare ale suburbiei.

Şcoala va fi, de asemenea, prima şcoală nZEB (clădire cu un consum de energie aproape de zero) din România, punând accent pe eficienţa energetică, dar şi pe beneficiile pentru sănătate, precum aer proaspăt, lumină naturală, vopsele fără compuşi organici volatili etc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO