Constructii & Imobiliare

Creşterea pieţei de birouri a atras şi prima competiţie de „office”

Creşterea pieţei de birouri a atras şi prima...

Autor: Bogdan Alecu

15.11.2016, 14:19 381

Pe măsură ce piaţa de birouri accelerează puternic la peste 2 mil. mp de office, alături de extinderea cu aproape 700.000 mp de noi clădiri de acest gen în 2016 şi 2017, companiile de consultanţă au demarat şi competiţii între aceste spaţii. CBRE România, în parteneriat cu Skanska România a lansat competiţia The Most Office care s-a desfăşurat pe parcursul a şase luni. Treizeci şi patru de companii şi-au înscris birourile în competiţia pentru cele şase premii de categorie ale concursului şi pentru Marele Premiu. Juriul The Most Office a reunit experţi  din business şi personalităţi din mediul universitar.

“Multumim tuturor companiilor înscrise în concurs pentru curajul de a participă la prima ediţie a unei competiţii fără precedent în România. Suntem nerăbdători să descoperim noi şi noi birouri spectaculoase din România cu ocazia următoarei ediţii a competiţiei. Până atunci însă, felicităm câstigatorii din 2016 şi mulţumim partenerului nostru Skanska pentru că a crezut în acest proiect”, declară Diana Nanu, Head of Operations, Legal & Compliance CBRE România, coordonatorul The Most Office.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO