Constructii & Imobiliare

Danya Cebus dezvoltă proiecte imobiliare cu un total de 220.000 de metri pătraţi în Bucureşti şi Braşov

.

.

Autor: Cristina Bellu

24.10.2017, 14:46 831

Danya Cebus Rom, subsidiară a grupului de construcţii Danya Cebus, are în derulare trei proiecte imobiliare majore, totalizând 220.000 de metri pătraţi, compania activând în prezent ca antreprenor general pe şantierele care dezvoltă AFI Tech Park, un parc de birouri de 37.000 de metri pătraţi şi ansamblul rezidenţial New Point din Capitală, precum şi Afi Braşov, un proiect mixt cu o componentă de retail şi una de birouri totalizând 165.267 metri pătraţi.

”Piaţa imobiliară locală traversează un moment bun şi vedem efectele benfice ale creşterii economice. Lucrăm în prezent ca antreprenor general cu 520 de persoane, pe trei şantiere din Bucureşti şi Braşov”, spune Igal Lerner, CEO al Danya Cebus.

Compania a finalizat anul acesta prima fază a proiectului de birouri Tmpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint în apropiere de Piaţa Unirii din Capitală, extinderea proiectului Afi Cotroceni şi cea de-a doua fază a complexului rezidenţial Adora Urban Village din Bragadiru, dezvoltat de firma Tagor, administrată de israelianul Ober Lieberson.

”A fost un an aglomerat pentru noi, Danya Cebus fiind implicată şi în trei livrări importante: prima fază a Timpuri Noi Square, business park-ul dezvoltat de Vastint, faza a doua a Adora Urban Village, complexul rezidenţial al Tagor şi extinderea de la AFI Palace Cotroceni.” , mai precizează şeful Danya Cebus.

Danya Cebus face parte alături de AFI Europe din grupul israelian Africa Israel, controlat de miliardarul Lev Leviev.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO