Constructii & Imobiliare

Israelienii de la Hagag au recrutat-o pe Ana-Maria Nemţanu, cu peste 17 ani de experienţă în industria imobiliară, pentru a coordona activitatea de închiriere pentru portofoliul de birouri şi retail al dezvoltatorului imobiliar

Israelienii de la Hagag au recrutat-o pe Ana-Maria...

Autor: Cristina Bellu

23.04.2024, 13:01 4359

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development a numit-o pe Ana-Maria Nemţanu, profesionist cu peste 17 ani de exeperienţă în industria imobiliară locală, în funcţia de Director de Leasing, poziţie din care va coordona activităţile de închiriere pentru portofoliul comercial al companiei, care cuprinde în prezent o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi comerciale.

"Avem încredere că experienţa şi cunoştinţele solide pe care Ana-Maria Nemţanu le deţine despre piaţa imobiliară locală, alături de atenţia la detalii, abilităţile de negociere şi capacitatea de a identifica oportunităţile de creştere pe un segment de piaţă atât de competitiv cum este cel comercial, vor conduce la dezvoltarea şi consolidarea portofoliului nostru de chiriaşi.”, spune Yithzak Hagag, Co-fondator şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Hagag Development Europe.

Activă pe piaţa imobiliară încă din anul 2007, Ana-Maria Nemţanu a coordonat, de-a lungul carierei sale, activităţile de vânzare, respectiv închiriere pentru multiple proiecte rezidenţiale sau mixte din Bucureşti şi din ţară, fiind implicată în întreg procesul de dezvoltare, de la etapele premergătoare achiziţiei terenului, la concept, planificare, proiectare, marketare şi vânzare, şi până la predarea unităţilor rezidenţiale şi/sau a spaţiilor comerciale, spun reprezentanţii Hagag Development Europe.

Potrivit acesora, printre atribuţiile noului post ocupat de Ana-Maria Nemţanu se regăsesc creşterea gradului de ocupare în cadrul proiectelor existente, atragerea de noi chiriaşi şi gestionarea relaţiilor cu clienţii.

Hagag Development Europe este un investitor şi dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea, renovarea şi administrarea a multiple clădiri sau terenuri situate în zonele centrale, semi-centrale sau în curs de dezvoltare ale Bucureştiului, fiind şi primul dezvoltator de pe piaţa locală care a plasat şi continuă să plaseze investiţii semnificative în dezvoltarea segmentului de nişă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică şi prezenţă arhitecturală unică.

În toamna anului trecut, dezvoltatorul a  anunţat că a demarat execuţia lucrărilor privind restaurarea, consolidarea şi refuncţionalizarea Palatului Ştirbei de pe Calea Victoriei, care va găzdui primul proiect de spaţii de retail al companiei, H Ştirbei Palace, conceput să răspundă nevoilor segmentului premium al pieţei.

Clasat drept monument istoric de clasă A, Palatul Ştirbei din centrul Bucureştiului este considerat a fi una dintre cele mai valoroase şi reprezentative construcţii din patrimoniul arhitectural, cultural şi istoric al Capitalei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO