Constructii & Imobiliare

Kingfisher va transforma şase magazine Bricostore în depozite Brico Depot “cu uşile deschise”

Kingfisher va transforma şase magazine Bricostore în...

Autor: Cristi Moga

18.02.2015, 13:19 1172

Grupul britanic Kingfisher, care a cumpărat anul trecut reţeaua locală de magazine Bricostore, va continua procesul de rebranduire cu şase magazine ce vor fi aduse sub formatul Brico Depot în următoarele luni “cu uşile deschise”, fără întreruperea activităţii.

Dintre cele 15 magazine achiziţionate, Kingfisher a adus anul trecut sub sigla Brico Depot opt unităţi, iar în următoarele luni vor fi transformate treptat şi magazinele situate în Suceava, Focşani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călăraşi şi Constanţa.

Ultimul magazin ce va fi rebranduit este cel din zona comercială Băneasa, una dintre cele mai bune unităţi ale grupului.

Britanicii au anunţat că procesul de transformare a celor şase magazine Bricostore a fost început cu transformarea spaţiului dedicat materialelor de construcţii şi va continua cu modificarea suprafeţei interne a magazinului. În unele cazuri, Kingfisher va reduce suprafaţa magazinelor, în contextul în care gama de produse Brico Depot, formată din circa 12.000 de articole, este mult mai redusă decât cea a formatelor Bricostore.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO