Proprietăţi

Şefa CNADNR l-a demis pe directorul de investiţii cu finanţare de la buget din cadrul companiei

Şefa CNADNR l-a demis pe directorul de investiţii cu finanţare de la buget din cadrul companiei

Autor: Andreea Neferu

24.08.2011, 18:45 1242

Constantin Grigoroiu, director general adjunct în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a fost demis luni de către directorul general Daniela Drăghia, au declarat pentru ZF surse din instituţie.

Grigoroiu, care avea în subordine întreţinerea drumurilor şi investiţiile cu finanţare de la buget, a fost înlocuit de Mircea Epure, care anterior era director la departamentul de investiţii.

"A fost demis luni seara de directorul Daniela Drăghia pentru că nu a respectat nişte deadline-uri impuse. A venit în companie odată cu numirea Danielei Drăghia (în martie)", potrivit unor surse din CNADNR.

Motivul oficial al plec`rii lui Grigoroiu ar fi \ns` faptul c` [i-a depus cererea de pensionare, potrivit biroului de pres` al CNADNR.

La jumătatea lunii martie, directorul general al CNADNR Liviu Costache a demisionat, incovând motive persoane. În locul lui Liviu Costache a fost numită Daniela Drăghia, care ocupa postul de director general adjunct proiecte cu finanţare externă din CNADNR.

CNADNR este instituţia prin care statul face o bună parte din lucrările de infrastructură, având un buget anual de circa 2 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO