Eveniment

13 angajaţi ai Uzinei Dacia răniţi în urma unui accident între două autobuze în judeţul Argeş

13 angajaţi ai Uzinei Dacia răniţi în urma unui...

Autor: Cristina Cazacu, Ionut Jifcu

02.09.2016, 01:08 4241

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 73 D, care leagă localitatea Vultureşti de Piteşti. Reprezentanţii IPJ Argeş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că autobuzele se întreptau în aceeaşi direcţie, plecând de la Uzina Dacia spre Vultureşti, când unul dintre şoferi a frânat brusc, vrând să evite un câine care i-a ieşit în cale. Autobuzul din spate l-a lovit, astfel, pe cel care circula în faţa sa.

Iniţial, au fost anunţate 20-30 de victime, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie. 7 ambulanţe SMURD, 5 ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, o autosanitară de transport victime multiple şi două autospeciale de descarcerare au fost trimise la intervenţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, 13 persoane urmau să fie transportate la spital.

„Şoferul unui autobuz a fost descarcerat de pompieri, informează. Până în acest moment, sunt 13 victime, care vor fi aduse de la Spitalul Judeţean Argeş“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO