Eveniment

A început ediţia cu numărul 8 al studiului CONFIDEX, care va măsura încrederea pe care managerii şi antreprenorii o au în economie în primul semestru al anului 2023

A început ediţia cu numărul 8 al studiului CONFIDEX,...

Autor: Ştefan Stan

10.04.2023, 16:54 1221

A început ediţia cu numărul 8 al studiului CONFIDEX, care va măsura încrederea pe care managerii şi antreprenorii o au în economie în primul semestru al anului 2023. CONFIDEX este un studiu longitudinal despre încrederea managerilor români în economie în vremuri incerte, având cea mai mare bază de resondenţi C-level. Până în prezent, peste 2.500 de manageri au participat la cele 7 ediţii.

CONFIDEX este un brainstorming naţional, cu ajutorul căruia, de peste 3 ani, sunt măsurate percepţiile, îngrijorările şi intenţiile oamenilor de afaceri din România. Extrapolând apoi tendinţele, CONFIDEX devine un instrument reper pentru luarea deciziilor în business, care are rolul de a ajuta antrenorii să navigheze mai bine aceste vremuri incerte.

Puteţi accesa chestionarul aici: https://survey.impetumgroup.com/confidex-editia-8/?ref=s8v4rrk58

Răspunsurile rămân confidenţiale. Impetum Group va face o prelucrare statistică a răspunsurilor din întreaga ţară, iar la final veţi primi un raport al concluziilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO