Eveniment

Accident grav la Satu Mare: Un mort şi doi răniţi în urma impactului dintre două maşini

Accident grav la Satu Mare: Un mort şi doi răniţi în...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

15.02.2018, 15:58 98

Potrivit ISU „Someş” Satu Mare, în urma impactului dintre două maşini pe E 81, la ieşirea din municipiu, unul dintre şoferi a murit, iar altul a fost rănit grav. O altă persoană, pasageră în unul dintre vehicule a primit îngrijiri medicale.

„În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victim. (…)Unul dintre şoferi, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost extras din autoturism în stare de conştienţă, însă cu politraumatisme la nivelul braţelor şi picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical şi transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Din nefericire, cel de-al doilea şofer, un bărbat în vârstă de 76 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat de către medicul prezent la faţa locului. Pentru cea de-a treia victimă, pasagera din dreapta în autoturismul condus de şoferul în vârstă de 50 de ani, s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical”, arată ISU „Someş” Satu Mare.

Poliţiştii sătmăreni cercetează cauzele producerii evenimentului rutier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO