Eveniment

Accidentul provocat de Şerban Huidu s-a petrecut din "vina exclusivă" a realizatorului TV, spune Poliţia

16.10.2011, 14:30 1233

Accidentul de duminică de la Braşov, în care a fost implicat Şerban Huidu, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, s-ar fi produs "exclusiv din vina " realizatorului TV, conform primelor cercetări ale poliţiştilor de la circulaţie.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Poliţiştii care cercetează împrejurările accidentului spun că, având în vedere condiţiile meteorologice şi starea carosabilului, viteza regulamentară în acea zonă era de 30 de kilometri la oră, ei neputând preciza cu ce viteză conducea Huidu.

Pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, astfel că depăşirea este interzisă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO