Eveniment

Adrian Ionescu, director pentru autostrazi din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)

03.06.2010, 23:00 138

Adrian Ionescu, directorul pentru autostrazi din cadrulCompaniei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania,sustine ca in ultimii ani au fost formulate foarte multe planuri sistrategii pentru dezvoltarea infrastructurii Romaniei, cerintaclara a Uniunii Europene, care insa nu sunt respectate. "Avem, dinnefericire, in ultimii doi ani cateva proiecte pe masa pentru cares-a creat o practica din a intarzia realizarea acestora pentru acreste preturile. In urmatoarele zile vor avea loc cateva discutiipentru rezilierea unor astfel de contracte, proiecte dezvoltate inConstanta si Arad, deoarece constructorul ne trimite tone de hartiiin timp ce pe santier vedem gropi cu apa", a declaratreprezentantul CNADNR. Ionescu a afirmat ca o prioritate oconstituie in prezent coridorul IV. "Probabil de aceea proiectulComarnic-Brasov nu a fost vazut bine de Comisia Europeana, deoarecenu era inclus in coridorul patru", a mai spus directorul divizieide austostrazi al CNADNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels