Eveniment

Alertă cu bombă la un mall din Capitală. Centrul comercial a fost evacuat

Alertă cu bombă la un mall din Capitală. Centrul...

Autor: Andreea Traicu

31.12.2016, 16:13 4029

O persoană a apelat, sâmbătă, numărul de urgenţă 112, anunţând că în centrul comercial Park Lake a fost amplasată o bombă, la faţa locului intervenind pirotehniştii Poliţiei Capitalei. Clienţii au fost evacuaţi. Apelul a fost efectuat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 15.00, fiind utilizată o cartelă prepay. Persoana care a sunat a anunţat că a plantat mai multe dispozitive explozive în centrul comercial Park Lake. La faţa locului s-au deplasat pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei, aceştia începând verificările după ce mall-ul a fost evacuat.

"A venit un agent de securitate şi ne-a spus să ieşim în trei secunde că e o alertă. Lumea nu îşi dădea seama ce se întâmplă, copiii plângeau. Apoi am auzit că ar fi bomba. Ne-au rămas lucrurile înăuntru, aşteptăm să intrăm să le luăm", a declarat Alexandra, angajat al unui magazin din incinta centrului comercial.

"Eram la cumpărături, lumea a început să se agite, fugeau cu carucioarele de cumpărături. Am ieşit afară şi am văzut poliţie, salvare, pompieri. Zic că ar fi alerta cu bombă, dar cel mai probabil e o alarmă falsă", a declarat Remus, client al centrului.

"Am venit cu familia la mall, am ajuns şi nu ne-au lăsat să intrăm, ne-au zis că e bombă. Văzusem poliţia pe stradă, dar nu ne-am gândit că are legătură cu mall-ul", spune un alt client.

După aproximativ două ore, angajaţilor centrului li s-a permis accesul pentru a îşi lua lucrurile.

Poliţia Rutieră a închis circulaţiei bulevardul Liviu Rebreanu, acesta fiind redeschis după aproximativ o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO