Eveniment

ANAF va rambursa în octombrie TVA de 934 mil. lei datorată firmelor private

ANAF va rambursa în octombrie TVA de 934 mil. lei datorată firmelor private

Autor: Mediafax

06.10.2010, 23:42 13

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va rambursa înluna octombrie TVA în sumă totală de 934,19 milioane lei (222 mil.euro), în trei tranşe.
"Continuăm, conform programului de guvernare, sprijinirea mediuluide afaceri, prin rambursarea TVA, cu precădere a deconturilor cutermen de soluţionare depăşit. Până la sfârşitul acestui an vomdepune toate eforturile ca soldul acestora să fie lichidat", adeclarat preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

În selecţia lunii octombrie au fost cuprinse, în ordinea vechimii,toate deconturile de TVA, urmând a fi soluţionate prin restituiredeconturile a căror vechime este de până la data de 3 septembrie2010, potrivit ANAF.
Din totalul sumei care urmează să fie rambursată, deconturile cucompensare şi restituire totalizează 785,7 milioane de lei, dincare este compensată suma de 69,5 milioane de lei, iar 716,2milioane de lei reprezintă suma restituită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO