Eveniment

Apelul pentru proiecte de reabilitare termică de 300 de milioane de euro, din noiembrie

Apelul pentru proiecte de reabilitare termică de 300 de milioane de euro, din noiembrie

Foto Octav Ganea

Autor: Mediafax

16.10.2012, 00:00 92

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a reprogramat pentru luna noiembrie lansarea apelului de proiecte pentru creşterea eficienţei energetice a blocurilor în care locuiesc persoane defavorizate, program cu un buget de 304 milioane de euro, cofinanţat de Uniunea Europeană.

"MDRT a prelungit perioada de consultări privind Ghidul Solicitantului pentru proiectele de creştere a eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe cu finanţare din fonduri europene, ca urmare, apelul de proiecte a fost reprogramat pentru data de 1 noiembrie. Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul MDRT a modificat data anunţată iniţial pentru lansarea Ghidului Solicitantului şi a apelului de proiecte pentru subdomeniul 1.2 Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe. În consecinţă, depunerea de proiecte se va putea face începând cu data de 15 noiembrie 2012", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Iniţial, ministerul a anunţat în septembrie că va lansa la 15 octombrie apelul public de proiecte pentru creşterea eficienţei energetice a blocurilor, urmând ca, începând cu 1 noiembrie, potenţialii beneficiari să poată depune proiectele la sediile agenţiilor de dezvoltare regională pe raza cărora se află.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO