Eveniment

Aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis în perioada Crăciunului

Aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis în...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

26.12.2017, 13:35 119

În perioada 23 – 25 decembrie, aproape 8.000 de poliţişti au acţionat zilnic, la nivel naţional, structurile de poliţie intervenind la mii de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii au aplicat peste 10.000 de sancţiuni contravenţionale, dintre care câteva mii au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Totodată, s-a înregistrat o scădere a numărului de accidente rutiere produse în această perioadă, faţă de cele produse în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Au fost aplicate mii de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool, viteză şi pentru lipsa anvelopelor de iarnă.

Aproape 1.000 de conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reţinute, dintre care cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO