Eveniment

Astral informatizeaza retelele din cinci orase

23.07.2004, 00:00 16

Operatorul de servicii integrate de comunicatii Astral Telecom anunta introducerea unor noi statii de emisie (headend) performante in cinci noi retele: Cluj-Napoca, Galati, Ploiesti, Suceava si Poiana-Brasov. O data cu aceste noi headend-uri Astral a implementat si o platforma complet computerizata de monitorizare a retelelor de fibra optica si cablu coaxial (ROSA NMS). Cluj Napoca, Galati si Poiana Brasov sunt primele statii de emisie lansate urmand ca pana la inceputul lunii august Astral sa lanseze si statiile de emisie din Ploiesti si Suceava.
Sistemele computerizate pot urmari si regla mai eficient decat operatorii umani calitatea serviciilor de televiziune prin cablu, Internet si telefonie.
Prin introducerea celor cinci noi statii de emisie performante compania Astral se aliniaza la nivelul standardelor vest-europene de transmisie, afirma Sorin Furtuna, manager dezvoltare si investitii, Astral Telecom .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO