Eveniment

Blocajul dinaintea venirii bolizilor

Blocajul dinaintea venirii bolizilor
20.08.2008, 19:07 16

Traficul a inceput sa se aglomereze de ieri - dimineata in centrul Capitalei, unde au fost impuse restrictiile de circulatie pentru raliul Bucharest City Challenge, autoritatile parand depasite de situatia creata.
La primele ore ale diminetii de ieri - intaia zi de restrictii pentru organizarea raliului - soferii erau sfatuiti sa evite pe cat posibil strazile din jurul Palatului Parlamentului si aleaga rutele ocolitoare pentru a evita aglomeratia.
Politistii spun ca si cei care au optat pentru unul dintre trasele respective au avut insa parte de acelasi trafic infernal, circulatia pe unele dintre rutele ocolitoare fiind aglomerata si intr-o zi normala de trafic. Multe persoane si-au abandonat masinile pe anumite strazi, preferand sa mearga pe jos pana la destinatie. Si pasageri, din autobuze si tramvaie au coborat din mijloacele de transport in comun, alegand mersul pe jos.
Potrivit politistilor de la circulatie, traficul rutier este ingreunat in mai multe zone din Capitala, in urma inchiderii circulatiei pe mai multe strazi din jurul Palatului Parlamentului pentru raliul Bucharest City Challenge, care va avea loc pe traseul Bulevardul Natiunilor Unite, strada Izvor, calea 13 Septembrie, Bulevardul Libertatii.
Circulatia masinilor si a pietonilor va fi oprita pe arterele adiacente zonei de desfasurare a evenimentului pana pe 26 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO