Eveniment

O carte cu fotografii dintr-un film vechi pusă la vânzare pe eMag la preţul de 5.400 de lei a făcut furori pe internet. Comentariile au devenit virale instant. „Excelent, vine la pachet cu una bucată taximetrist de Bucureşti pe nume Relu care rezolvă orice problemă"

O carte cu fotografii dintr-un film vechi pusă la...

Autor: Alex Ciutacu

21.05.2018, 16:16 9748

O carte editată de Paul Duncan cu fotografii din arhiva celebrului fotojurnalist Steve Schapiro din timpul filmărilor „Taxi Driver”, a fost pusă la vânzare pe eMag la preţul de 5.400 de lei, iar internauţii nu s-au putut abţine să nu satirizeze produsul”.

„Excelent, vine la pachet cu una bucată taximetrist de Bucureşti pe nume Relu care rezolvă orice problemă”, scrie utilizatorul Alexandru Badaluta.

„Un produs foarte bun. Mulţumit 100%. În sfârşit am scăpat de cei 5.400 de lei care îmi dădeau dureri de cap. Acum citesc un scenariu de film în ediţie limitată fără stres…Contra: La pagina 153 rândul 4 lipseşte o virgule…Dar pentru cei mai puţin pretenţioşi nu cred să fie vreo problem…Peste 10 ani o s-o vând cu preţ dublu şi o să pot cumpăra în sfârşit scenariul de la Frozen”, scrie Ionescu Eugen.

„ Încă din momentul în care am văzut recomandarea pe facebook, am ştiut că nu trebuie să am dubii. Un produs care merită toţi banii, având în vedere că încă de la prima utilizare cartofii prăjiţi au ieşit foarte buni, delicioşi, extraordinari. Ar fi o mică problemă cu schimbatul scutecelor, dar e de înţeles, funcţia fiind una care prinde experienţă în timp... Legat de cât de bine a crăpat lemnele, a fost doar de probă, având în vedere ca încălzirea pe zone funcţionează şi ea foarte bine atunci când afară sunt 10 grade, foarte inteligentă ideea de conversie a aerului. Legat de capacitatea de a conduce un taxi, se pricepe binişor, mai ales că are o gama lasă de subiecte despre care poate vorbi fără sa fie întrebat. În concluzie, preţul mi se pare chiar foarte mic ţinând cont de ceea ce oferă. Zi cu zambete tuturor! Sa fiţi iubiţi!”, scrie Neculai Marius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO