Eveniment

Ce spune o legendă a tenisului feminin după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep: Serena este mai bună decât Halep, a învins-o de nouă ori până acum

Ce spune o legendă a tenisului feminin după victoria...

Autor: Mediafax

22.01.2019, 16:55 160

Martina Navratilova (62 de ani), de 18 ori campioană de Grand Slam de-a lungul unei cariere legendare, s-a convins, în urma meciului de luni dimineaţă, că Serena Williams îi este cu mult superioară Simonei Halep. 

A spus-o sincer, apoi a evidenţiat marele minus al lui Halep şi a vorbit la superlativ despre jucătoarea din Statele Unite ale Americii. Halep - Williams a fost un prilej pentru fani şi specialiştii din tenis să vadă adevăratul raport de forţe al momentului, iar victoria Serenei, 6-1, 4-6, 6-4, a convins-o pe Navratilova: "Nu am fost deloc surprinsă că Simona a pierdut, v-am spus dinainte! Serena este mai bună decât Halep, a învins-o de nouă ori până acum. E mai bună, nu am niciun dubiu, lucrurile sunt clare pentru mine", a declarat fosta mare jucătoare din Cehia, înainte să o ridice în slăvi pe Serena, de 23 de ori câştigătoare în competiţiile de Grand Slam: "Sunt impresionată de modul în care arată Serena. Sigur, echipamentul o ajută, dar să fii atât de ageră şi încrezătoare, să joci la un asemenea nivel...Nu înţeleg, vreau şi eu ce ia Serena!".

O voce autorizată în circuitul feminin, Navratilova consideră că meciul s-a jucat pe serviciul al doilea al Simonei, unul care, în primul set, nu a produs niciun punct, iar pe parcursul celorlalte a părut vulnerabil şi uşor de exploatat de către o adversară puternică: "Simona a avut şansele sale în setul decisiv, dar Serena a dominat cu serviciul. În schimb, Halep s-a chinuit pe serviciul al doilea, a fost călcâiul lui Achille pentru ea", a mai punctat Martina Navratilova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO