Eveniment

Cei mai puternici 66 romani

29.06.2004, 00:00 16

Saptamanalul economic Banii Nostri a lansat ieri prima editie a catalogului "Cei mai puternici 66 oameni din Romania", selectati in functie de notorietate, avere, pozitie sociala, influenta politica, anvergura economica si carisma.
Potrivit autorilor, catalogul le va permite romanilor sa afle in premiera ca puterea este exercitata nu doar de personalitati publice, ci si de personaje cu expunere discreta, dar aflate in pozitii cheie pe circuitele de informatii si decizie. Personalitatile incluse in catalog au fost grupate in trei categorii: "Seniorii puterii", "Greii puterii" si "Cuceritorii puterii". Prima categorie cuprinde actori ai scenei politice, dar si oameni de afaceri si ai Bisericii, ministri si conducatori ai unor autoritati de reglementare. A doua sectiune include 25 de personalitati - fosti si actuali ministri, oameni de afaceri, lideri de sindicat, sefi ai serviciilor de informatii, jurnalisti si lideri de trusturi media. La "Cuceritorii puterii", pe langa categoriile intalnite la celelalte sectiuni, se regasesc oameni din lumea sportului, investitori pe piata de capital, militari de cariera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO