Eveniment

Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, reţinute pentru delapidare şi înşelăciune

Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, reţinute pentru...

Autor: Dragos Suciu, Ionut Jifcu

09.09.2016, 21:55 329

Acestea sunt bănuite că au păgubit 108 clienţi ai CEC Bank, prejudiciul ridicându-se la peste 3,2 milioane de lei, potrivit IPJ Alba.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat vineri 4 percheziţii domiciliare în Zlatna şi localitatea Tăuţi, la locuinţele celor două femei.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2016, angajatele unei agenţiei bancare, şi-ar fi însuşit sume de bani, depuse de clienţii băncii în conturile personale de depozit. Totodată, acestea i-ar fi indus în eroare pe unii clienţi ai băncii, pentru care nu ar fi efectuat operaţiuni de depunere a banilor în cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, însuşindu-şi banii şi eliberându-le documente care atestau, în mod fictiv, că sumele de bani au fost depuse în conturile lor şi au fost introduse în circuitul bancar", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis MEDIAFAX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO