Eveniment

Cererea de manageri si specialisti, in usoara crestere

31.01.2010, 23:02 14

Ponderea companiilor care recruteaza manageri si specialisti acrescut in luna ianuarie la 55%, de la 41% in septembrie 2009,previziunile pentru primul trimestru fiind in continuare pozitive,potrivit firmei de cercetare Antal."Pe piata locurilor de muncapentru profesionisti si manageri din Romania se observa oimbunatatire usoara, dar sigura, 55% dintre companii recrutand inprezent fata de 41% in luna septembrie. Procentul companiilor carerenunta la personal ramane constant, la un nivel relativ scazut, de27%", se arata in studiu. In ceea ce priveste planurile pentruurmatoarele trei luni, ponderea companiilor din Romania care vorangaja manageri si specialisti a crescut la 53%, de la 39% pentrulunile octombrie-decembrie 2009.
Raportat la inceputul anului trecut, piata de recrutare pentruspecialisti a inregistrat o crestere semnificativa. In ianaurie2009, numai 20% dintre companii intentionau sa isi completezeechipele de specialisti in primul trimestru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO