Eveniment

Circulaţia feroviară între Copşa Mică şi Mediaş, întreruptă din nou, după găsirea altor bombe

Circulaţia feroviară între Copşa Mică şi Mediaş,...

Autor: Mediafax

20.10.2016, 14:45 358

Porivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, circulaţia feroviară este întreruptă în zona localităţii Copşa Mică, după ce alte patru bombe de aviaţie au fost descoperite de muncitorii care fac săpături în zonă.

"ISU a fost anunţat, prin 112, despre descoperirea unor elemente de muniţie, în zona localităţii Copşa Mică, la câţiva metri distanţă de zona în care, în data de 18 octombrie, au fost găsite trei bombe de aviaţie. Elementele de muniţie au fost descoperite de către muncitorii care efectuează săpături în zona căii ferate”, se arată în comunicat.

Pirotehnicienii din cadrul ISU intervin pentru cercetarea zonei de muniţia rămasă neexplodată, pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi pentru transportul şi distrugerea ulterioară a acesteia.

Potrivit ISU Sibiu, circulaţia feroviară între Copşa Mică şi Mediaş este întreruptă, urmând să fie reluată după încheierea operaţiunii.

Marţi, alte trei proiectile, fiecare de circa 150 de kilograme, au fost descoprite în aceeaşi zonă, circulaţia feroviară fiind şi atunci întreruptă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO