Eveniment

Contract de 3,3 mil. euro pentru o linie de tramvai

22.04.2004, 00:00 18



Societatea de Constructii in Transport Bucuresti va moderniza un tronson al unei linii de tramvai din Capitala, in baza unui contract cu o valoare de 3,3 milioane euro incheiat cu Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).



Lucrarile au fost atribuite in urma unei licitatii deschise si vizeaza demontarea liniilor de tramvai, constructia infrastructurii si a suprastructurii necesare, a peroanelor si a pasajelor carosabile si pietonale aferente unui tronson al liniei de tramvai 12, situat pe calea serban Voda, soseaua Giurgiului si soseaua Viilor.



RATB a atribuit, recent, alte doua contracte, in valoare totala de 10,3 milioane euro, pentru modernizarea unor tronsoane ale liniei 12 de tramvai din Bucuresti.



Unul dintre contracte, in valoare de 8,5 milioane euro, a fost castigat de un consortiu format din companiile Amec Spier Rail - Franta si Swietelsky Baugesellschaft din Germania care va reabilita calea de rulare a liniei 12 pe un tronson situat pe soseaua Giurgiului. Cel de-al doilea, in valoare de 1,8 milioane euro, a fost atribuit companiei germane Balfour Beatty Rail care va monta o noua linie electrica aeriana pentru linia 12, intre CFR Progresu si Autogara Filaret. De altfel, societatea germana va realiza reteaua aeriana in doua depouri bucurestene - Militari si Alexandria - lucrarile in valoare de 1,3 milioane euro fiind contractate la sfarsitul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO