Eveniment

Cum arată Satul Olimpic şi ce condiţii de cazare au atleţii - GALERIE FOTO

Vedere noaptea din Satul Olimpic

Satul Olimpic

Autor: Octavian Calei

05.08.2012, 11:41 1710

Business Insider dezvăluie imagini în premieră din Satul Olimpic primite de la atleţii cazaţi acolo, presa şi media neavând acces în complexul rezidenţial al Jocurilor Olimpice.

Un Sat Olimpic este centru de cazare construit special pentru atleţii participanţi la Jocurile Olimpice (JO), de obicei în apropierea Parcului Olimpic sau în oraşul gazdă a Jocurilor şi găzduieşte numai atleţii participanţi, oficialii şi antrenorii. Numai rudele apropiate sau foştii atleţi pot avea acces în complex, în urma obţinerii unei permisiuni. Presa şi media nu au acces în Satul Olimpic.

Satul Olimpic din Londra este un complex rezidenţial imens construit cu ocazia Jocurilor în Stratford care va deveni după terminarea JO un nou cartier al Londrei, East Village - cu o şcoală, un spital şi magazine. Situl are 27 de hectare, 67 de blocuri de locuinţe cu 8 şi 12 etaje. Aproape 10.000 de atleţi sunt cazaţi în Satul Olimpic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO