Eveniment

Deputatul USR, Cristian Ghinea: Lui Grindeanu i s-au arătat „pisici” la Bruxelles, dar în conferinţa de presă a fost „ninja”

Deputatul USR, Cristian Ghinea: Lui Grindeanu i s-au...

Autor: Liviu Dadacus

18.02.2017, 14:15 163

„Mă uit pe ştirile despre vizită premierului Grindeanu la Bruxelles. Eu ştiu din sursele mele că omul a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici. Chiar şi posibilă pisica legată de fondurile europene - da, există procedura de suspendare pentru mizerii repetate (...) Deci Grindeanu e tratat ca <tipul ăla care a făcut prostiile alea, dar ştim că nu e şef adevărat în guvern, poate mai poate fi spălat cumva>”, a scris Ghinea pe contul său de socializare.

El l-a ironizat pe premier pentru .prestaţia din conferinţa de presă.

„În schimb, Grindeanu face conferinţă de presă în română pentru presă din România. Acolo e ninja. Le-a zis el, a făcut el, aia au luat notiţe, cum ar veni... Ninja suprem. Are aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru că a avut curajul de... a anula prin OUG propria prostie făcută prin alt OUG. Gata, dom'le, am făcut-o. Sunt bun, nu?”, a mai scris Ghinea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO