Eveniment

Directorul financiar de la Sanex a demisionat

01.06.2004, 00:00 59

Toni Teau a demisionat la finele lunii trecute din functia de director financiar al producatorului de placi ceramice Sanex Cluj Napoca, pozitie pe care a ocupat-o din noiembrie 2000. In prezent, Toni Teau ocupa acum o pozitie similara la compania internationala de trading agricol Alfred Topfer, spun surse de pe piata.
Teau a demisionat din motive personale de la Sanex, precum si din cea de membru in Consiliul de Administratie al companiei. Teau a lucrat anterior la una dintre cele mai mari companii de distributie de pe piata romaneasca - First Logistics & Distribution (FLD).
Sanex Cluj Napoca a fost preluata recent de catre grupul austriac Lasselsberger, care a achizitionat vehiculul de investitii Goodison Holdings BV, care detinea 68% din actiunile celui mai mare producator de placi ceramice din Romania. Valoarea tranzactiei este estimata intre 15 si 20 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO