Eveniment

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor după un incident cu iubita

Autor: Mediafax

07.12.2010, 15:42 49

Fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă deomor după un incident pe care l-a avut luni seara cu iubita sa, înajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiindlovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând un foc deavertisment cu o armă deţinută legal, scrie Mediafax.

În zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre PiaţaMatache, fiul senatoarei, Răzvan Andrei (19 ani) a avut un incidentcu iubita sa. După ce a fost lovită, tânăra a vrut să părăseascălocul, urcându-se la volanul unui Volkswagen, însă Andrei Plăcintăa blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna, au declarat sursejudiciare.

Un bucureştean, martor al întregii scene, a încercat săintervină pentru aplanarea conflictului, fără rezultat.

Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă asărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul aurcat în maşina sa, iar bucureşteanul s-a pus în faţaautovehiculului în încercarea de a-l opri, dar fiul senatorului PDLa trecut peste el, bărbatul rămânând blocat sub Renault.

Pe de altă parte, un alt martor, când a văzut că lucruriledegenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pe care o deţinelegal, pentru a-l speria pe tânăr.

Răzvan Andrei a fugit de la locul scandalului, între timp fiindapelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţasa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.

Renaultul a fost răsturnat pentru a-l scoate de sub maşină pebucureşteanul blocat. Poliţia a înregistrat cazul, luând număr unicde la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Tânărul a fost internat într-un spital din Bucureşti, având orană la mână, au precizat sursele citate.

Anchetatorii urmează să-l audieze pe Răzvan Andrei, cercetatpentru mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor,distrugere, lovire. Citiţi mai mult despre fiul senatoarei Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă deomor pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO