Eveniment

Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a câştigat şefia PNL

Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a...

Autor: Laura Buciu

25.09.2021, 21:02 89

Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a postat din nou, sâmbătă, imaginea editată în care apare costumat în Superman. El spune că i s-a părut amuzant şi totul este doar o glumă.

După ce a câştigat competiţia internă cu Ludovic Orban pentru şefia PNL, Florin Cîţu a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman.

El a fost întrebat, la Antena 3, de ce se crede Superman.

„Era o glumă (râde - n.r.). Eu sper că a fost o glumă apreciată. era doar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ. Era normal să revin astăzi cu acest lucru. A fost doar o glumă, sper că s-a înţeles că a fost doar o glumă şi nimic altceva”, a explicat preşedintele PNL.â

În 9 septembrie, Florin Cîţu a publicat un filmuleţ care îl înfăţişează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbuşire, apoi „super-eroul” iese din ape şi rosteşte „Are you coming?” (Vii cu mine?). „Tehnologia asta”, a scris Cîţu peste videoclip.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El l-a învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte în funcţie. Cîţu a obţinut 60,2% din sufragii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO