Eveniment

Fostul director al Metro Romania, sef pe regiune

10.02.2005, 00:00 21

Dusan Wilms, cel care a condus in ultimii sapte Metro Cash & Carry Romania este de la inceputul acestui an director regional pentru Europa de Est si Sud-Est. In perioada cat Dusan Wilms a fost seful companiei din Romania, grupul german si-a accentuat dezvoltarea de pe piata romaneasca, devenind cel mai mare comerciant de pe piata locala. Metro Cash & Carry Romania a ajuns anul trecut la 21 de magazine si o cifra de afaceri estimata de oficiali la peste 800 de milioane de euro.
In plus, in aceasta perioada grupul german de comert a adus pe piata romaneasca o alta divizie a sa, Praktiker, care opereaza mai multe magazine de magazine de bricolaj in Bucuresti si unele dintre cele mai mari orase din tara.
Locul lui Dusan Wilms in cadrul Metro Cash & Carry Romania a fost luat de la inceputul acestui an de Bert Van der Velde. Van der Velde lucreaza in cadrul Metro Cash & Carry Romania din luna octombrie a anului 2001, unde a ocupat pozitia de director administrativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO