Eveniment

Fostul şef al Vămii Halmeu, deferit justiţiei

Autor: Mediafax

22.03.2011, 23:44 24

Fostul şef al Vămii Halmeu, Nicoleta Manuela Dobrescu -inspector vamal în cadrul Biroului vamal -, a fost deferităjustiţiei, pentru cumpărare de influenţă, după ce a plătit 130.000de euro pentru postul de şef, ulterior fiindu-i cerută suma de300.000 de euro pentru a rămâne pe post.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - ServiciulTeritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a oamenilor deafaceri Liviu Florian, arestat pentru două infracţiuni de trafic deinfluenţă, şi Ion Savu, arestat pentru complicitate la douăinfracţiuni de trafic de influenţă, precum şi Ioan Romeo Niţu, fostangajat al unui magazin duty-free din Vama Halmeu, arestat pentrucomplicitate la două infracţiuni de cumpărare de influenţă, FlorinDănuţ Feher, pentru complicitate la două infracţiuni de cumpărarede influenţă. A fost deferită justiţiei în acest caz şi NicoletaManuela Dobrescu, inspector vamal în cadrul Biroului vamal Halmeu,pentru cumpărare de influenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO