Eveniment

Fruntaşi în clasamentul imunizării populaţiei. Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea: România, locul 3 în UE la procentul de persoane imunizate cu două doze de vaccin

Fruntaşi în clasamentul imunizării populaţiei....

Autor: Mediafax

18.02.2021, 15:48 736

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunţat joi că România este pe locul 3 în UE în ceee ce priveşte procentul persoanelor imunizate cu două doze de vaccin.

„23.329.499 de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, media zilnică fiind de 683.136”, au transmis joi reprezentanţii CNCAV.

Conform acestora, România ocupă locul 3 în UE în ceea ce priveşte numărul de doze administrate la 100 de persoane (6,39), dar şi în privinţa procentului de persoane vaccinate cu a doua doză (2,^%).

De asemenea, România este pe locul 6 în UE în ceea ce priveşte totalul dozelor administrate (peste 1,2 milioane), în privinţa procentului de persoane vaccinate cu prima doză (3,*%) şi în ceea ce priveşte media zilnică a dozelor administrate (38.942).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO